Scorpions vystoupí na Malé skále už za tři týdny

12.07.2006 15:02 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Benátská noc N
© facebook interpreta
Do začátku čtrnáctého ročníku hudebního festivalu Benátská noc Made In Gambrinus zbývají pouze necelé tři týdny a pořadatelé finišují s jeho přípravami. Hlavním trhákem letošního ročníku, který proběhne ve dnech 28. až 30. července tradičně na Malé Skále, bude světová legenda Scorpions.

Německá hardrocková skupina přiletí v pátek 28. července do Prahy, odkud se přepraví do libereckého hotelu Centrum Babylon, kde pro ně bude připraveno pět luxusních apartmánů. Po dobu pobytu bude kapele k dispozici pět luxusních limuzín s vlastním řidičem a ochrankou. Kapela se přesune na Malou Skálu v den vystoupení, tj. v pátek 28. července v odpoledních hodinách, a ihned po vystoupení vyrazí pěti limuzínami do Drážďan, kde je čeká další vystoupení.

Čtrnáctý ročník Benátské noci Made In Gambrinus letos představí na pódiích Black Stage, Blue Evropa 2 Stage, Green Stage, White Report Olmeca Stage a Red SMS.CZ Fun Stage více než sto kapel (mezi jinými světové Die Happy, z českých legend skupiny Arakain, Clou, Chinaski, Kryštof, Mňága a Žďorp, Psí Vojáci, Ready Kirken, Wohnout, Žlutý pes) a zajímavých interpretů, např. Petra Koláře, Anetu Langerovou, Viléma Čoka, Moniku Načevu, Karla Plíhala, Lenku Filipovou či Věru Špinarovou. Pokud si návštevníci budou chtít na chvíli odpočinout od hudební produkce, můžou navštívit neobyčejný stan plný zábavy. Pokud zrovna nebudou mít náladu na dovádění, mají například možnost přidat se do seznamky, o což se postará příjemný personál, který zároveň zodpoví veškeré dotazy a pomůže s registrací, která otevírá nepřeberné množství výhod nejen po dobu festivalů! Součástí festivalu bude bohatý doprovodný program (tradiční neckyáda, fotbalový zápas rockerů, workshopy). Nově počítají pořadatelé s organizací autogramiád účinkujících a řadou dalších překvapení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY