Madonna přijede do Česka, tentokrát doopravdy

01.06.2006 12:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Madonna N
© madonna.com
Nejslavnější zpěvačka světa vyrazila na světové turné. Madonna bude tančit a zpívat na pódiích téměř po celém světě, včetně pražské Sazka Areny, kde se představí 6. září.

V těchto dnech probíhá americká část světového turné, Madonnu na něm čeká ještě více než jedna desítka koncertů, mezi jinými navštíví i města Phoenix, Miami, Montreal, Boston nebo New York. Poté se Madonna přesune na stadiony a do hal ve Francii, Holandsku, Walesu, Itálii, Německu a Japonsku. V Londýně čeká Madonnu osm vyprodaných koncertů, v New Yorku šest a čtyři v Paříži . Fanoušci se mohou těšit na dvouhodinovou megashow, za kterou stojí dlouholetý Madonnin spolupracovník Jamie King společně se Stewartem Pricem. Kostýmy dostali na starosti další dva dlouholetí členové Madonnina kreativního týmu - Arianne Phillips a Jean Paul Gaultier. Prozatím jsou tyto koncerty hodnoceny jako dosud nejlepší v Madonnině umělecké historii a samozřejmě jako senzační podívaná pro každého. Madonnino poslední turné Re-Invention Tour bylo magazínem Billboard vyhlášeno jako nejlepší v roce 2004.

Madonna se v Česku představí 6. září, vstupenky půjdou do prodeje od 16. června v těchto cenových relacích: sezení 1. kategorie - 5.010,- Kč, sezení 2. kategorie - 3.062,- Kč a stání plocha - 3.340,- Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY