Judas Priest se rozpovídali o nostradamovské desce

31.05.2006 18:01 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Judas Priest N
© facebook interpreta
Zpěvák Rob Halford spolu s kytarovým mágem Glennem Tiptonem působí v britské metalové legendě Judas Priest. Tyto ústřední postavy celé mašinérie vypustily mezi lidi nové informace o nahrávání nadcházející desky "Nostradamus" a také naslibovali okázalou koncertní show.

Glenn Tipton prohlásil, že psaní a skládání jde velmi dobře. "Celá nahrávka bude o Nostradamově životě, který je opravdu zajímavý - plný náhod a dramatických zvratů. Můžu též s klidem říct, že to bude to nejoriginálnější album, co jsme kdy dali dohromady."

Rob Halford svého spoluhráče doplňuje slovy, že on a kytaristé K.K. Downing a Glenn skládají v Anglii. "Při skládání této desky pracujeme jinak. Bude to metal-rocková opera velmi silného charakteru a zároveň neochudíme své fanoušky o to, kvůli čemu nás mají rádi." Rob se do příprav tak ponořil, že už má dokonce jasnou představu o skladbách. Až bude nahrávka kompletní, vyrazí skupina na turné. Rob dodává: "Bude to unikátní, protože bychom rádi svým posluchačům ukázali dílo o Nostradamovi celé, od začátku do konce. Toto Judas Priest nikdy před tím neudělali."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY