Madonna prodala svůj dům chlapecké kapele

29.06.2000 23:08 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna
© facebook interpreta
Madonna v poslední době šachuje se svými domy jako na šachovnici. Nedávno koupila jeden v Londýně, další v Los Angeles, a tak musela i něco prodat. Za oběť tedy padl její dům v Miami. Ale daleko více zajímavější je to, kdo jej koupil.

Za pěkných sedm a půl milionu dolarů jej totiž od ní zakoupila nová chlapecká skupina The Burgandians. Že jste o nich ještě neslyšeli? Nejste sami. Ví se o nich zatím jen to, že jich je pět a to je asi tak všechno. Vlastně abych nelhal, jejich tiskový mluvčí o nich ještě prozradil, že jejich hudba je podobná The Monkees, Spice Girls a 'N Sync. Za koupí domu však prý stojí nějaký "nejmenovaný" investor, který by měl být oznámen 12. července. Pravděpodobně se jedná jen o zajímavý marketingový tah, jak upozornit na neznámou a potenciálně výdělečnou kapelu plnou dalších krásných kluků. Jejda.

Samotné Madonně je určitě jedno, kdo dům vlastně koupil, hlavní je určitě to, že dostala o 2,8 milionu dolarů více než za něj původně v roce 1993 zaplatila. Nevím sice, jak dům vypadá, ale možná trochu jako hotel - má totiž devět ložnic a prý osm a půl koupelny. Neptejte se mě ale, jak vypadá půlkoupelna, taky bych chtěl nějakou vidět...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY