Letošní Love Planet nebude v Táboře

23.05.2006 21:39 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Love Planet plakát N
© facebook interpreta
Letošní Love Planet řeší už několikátou komplikaci. Poté, co se za zrušení účasti na akci omluvily dvě z řady zahraničních hvězd, kapely Audioslave a HIM, vypustili organizátoři festivalu do médií zprávu o další změně: Místem konání nebude Tábor, ale jiné místo, pravděpodobně Praha.

Mluví se také o tom, že původně dvoudenní program Love Planet by mohl být zkrácen na jednodenní. Oficiální zdůvodnění těchto náhlých změn zatím neexistuje, dle vyjádření starosty Tábora Františka Dědiče pro informační portál idnes.cz však za přesunem nestojí radnice, ale sami pořadatelé. Jisté je tedy jen to, že nespokojený vlastník vstupenky může na základě této zprávy požádat o vrácení peněz.

Love Planet 2006 se měl uskutečnit v pátek 11. a v sobotu 12. srpna na letištní ploše aeroklubu Tábor, vystoupení více než tisícovky účinkujících z celého světa bylo rozvrženo na celkem osm scén. Mezi největší lákadla patří britská legenda Pet Shop Boys, populární Skoti Franz Ferdinand, kultovní metalisté z USA jménem Ministry, hiphopová hvězda Ice T nebo finští The Rasmus. Z dalších přislíbených jmen zmiňme například Hooverphonic, Loonaloop, Loop, Kava Kava či Persiana Jones, chybět by neměli ani čeští Sunshine, J.A.R., The Ecstasy Of St. Theresa, Chinaski, Clou, Gaia Mesiah, Bratři Orffové, -123 min., The Nihilists, Khoiba, Skyline, Southpaw, Temperamento, Roe-Deer, Hypnotix, Priessnitz, Toneless, Vypsaná fiXa nebo Gipsy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY