Madonna balancuje mezi rodinou a kariérou

14.05.2006 19:18 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Madonna
© facebook interpreta
Americká zpěvačka Madonna vyjádřila obavy, že jí popová kariéra ničí vztah s dvěma dětmi. Jedním dechem však dodala, že si svůj život bez hudby nedokáže představit.

Zpěvačka, žijící střídavě v New Yorku a Londýně, prohlásila, že často cítí vinu za to, že s devítiletou Lourdes a pětiletým Roccem netráví víc času pro svůj nabitý pracovní program. Co však vytrvale odmítá, je ten fakt, že by ve své hvězdné kariéře zpomalila. "Je to boj, vyvážit moji kariéru s dětmi. Často si říkám, že jsem špatná matka, protože bych svoje děti někdy raději ukládala sama do postele. Když jsem však s nimi delší dobu, přepadne mě silný pocit, že jsem umělkyně a že to je můj život. Je to tvrdé," přiznává Madonna.

"Lourdes mě někdy vůbec nechce ani vidět. Ví totiž, že bych na sebe strhla příliš pozornosti a k ní by se všichni hned chovali jinak. První den jsem ji odvezla do školy a všechny děti na ní visely pohledem. Přišla domů naštvaná, protože si připadala jako v nějaké soutěži. Každý se jí ptal, jaké to je, být dcerou Madonny," uzavřela toto téma zpěvačka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY