Buty v červnu prozradí, vo čem to je

10.05.2006 17:23 - Tomáš Tenkrát | foto: facebook interpreta

Buty - Votom
© facebook interpreta
Trvalo to dlouho, byl to porod, ale vy všichni, kdo jste věřili, že to Buty ještě nezabalili, můžete právě zajásat. Nové album s názvem "Votom" vyjde 5. června. Dlouhé čtyři roky od posledního "Normale". Novinka se ponese v klasickém duchu, tedy již žádné ovlivnění cikánskou hudbou jako u "Normale".

Podle frontmana Radka Pastrňáka se jim povedlo začít znovu, to když veškerý materiál znovu a znovu mazali. Měl na to také hodně času, vždyť téměř celé ty roky trávil ve studiu: Ať už to bylo s Tichou partou, GG Pump, Vlastíkem Šmídem nebo Michalem Žáčkem. V souladu se svou filozofickou duší pak "dumal nad smyslem naší muziky v rychle se měnícím světě, jestli už na to nejsme staří, jestli na to bude ještě někdo zvědavý a tak dále." A taktéž jako správný muž stále konal: "Natočili jsme kilotuny jedovaté antihudby, něco na desce i zbylo a teprve loni na jaře se začalo dařit s děláním věcí, které se dají poslouchat, odpovídají našemu věku a tématicky se drobně liší od věcí na starších albech."

Dost možná se Buty setkali s krizí středního věku, těšme se tedy na začátek června a nyní vemte zavděk alespoň tracklistem, který bude následující: Státní hymna, Kočka, Myšlénky, Karel spí, Všechno kolem mě, Starý vodopád, Milan, Pusinku na prdel, Nevyhýbací stroj, Tisíc korun, Ahoj, máš hlad?, Tytrlijáda, Vodevzdej.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY