Martina Trchová se s Prahou rozloučí za pomoci Dún An Doras

25.04.2006 10:48 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Martina Trchová N
© www.trchova.cz
Svůj jubilejní dvě stě padesátý koncert si Martina Trchová naplánovala na čtvrtek 27. dubna od půl osmé v KC Novodvorská v Praze 4. Pochopitelně na pódiu nebude chybět ani její souputnice Karolína Skalníková a dále kytarista Jan Matěj Rak, Martin Mráz s basou a bubeník Ondřej Kout. Jak je zvykem, Martina Trchová si na své koncerty většinou zve ještě nějaké hosty a tentokrát padla volba na "keltské" Dún An Doras, kteří ze zdravotních důvodů jednoho člena kapely mají v první půlce roku naplánované pouze dva koncerty.

Vzhledem k tomu, že i pro pražské příznivce Martiny Trchové je tento koncert na dlouhou dobu poslední příležitostí slyšet tuto mladou písničkářku, připravila jim Martina hned několik novinek v podobě zbrusu nové jarní písničky, jazzových standardů, promítání a znalci se mohou těšit na novou verzi "Odnikudnikam".

Ovšem koncert samotný není ještě zdaleka vše, co má Martina Trchová pro návštěvníky KC Novodvorská připraveno. U příležitosti této akce proběhne na témže místě i vernisáž výstavy jejích obrazů.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY