Na počest heavy metalu vyjde oslavné DVD

04.04.2006 14:07 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Heavy Metal - Louder Than Life N
© facebook interpreta
Dvaadvacátého května vyjde na dvou DVD discích čtyřhodinový metalový dokument. Na něm budou mít posluchači možnost zhlédnout nejslavnější metalové kousky. Komplet je popsán jako "dlouho očekávaný film, který rozmotá nitky hudby, mýtů a nejasností". K vytvoření setu vedla též vražda kultovní postavy, katyristy Pantery Darrella "Dimebaga" Abbotta.

Zhotovení tohoto ojedinělého materiálu si vzalo na starost duo režiséra a producenta - Dicka Carrutherse a Jima Parsonse. Tito pánové přiblíží divákům, jak se dělá pravý metal a jeho postupný vzrůst, který jde ruku v ruce s módou. Bude zde prý vystiženo i nepochopení okolí a ignorace.

Již teď oba pánové nastínili obsah "Extra" sekce. Dee Snider, frontman Twisted Sister, vysvětlí, jak to chodí v metalovém světě. Sami členové z některých slavných smeček prozradí své příběhy, které budou okořeněny nějakými těmi "šprochy" novinářů. Krom tohoto a mnoha dalších zajímavostí provede DVD výběrem nejlepších metalových alb a k nahlédnutí bude také jakýsi průřez celé kovové historie.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY