Madonnino "Music" už v červenci kvůli internetu?

17.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna
© facebook interpreta
Před několika dny jsme vás informovali o tom, že se na internetu a Napsteru objevily ukázky z nového singlu Madonny "Music", který měl být vydán až v září. Ukázky měly od půl do tří minut a navíc se jednalo o nedokončenou verzi skladby, kterou někdo ukradl přímo ze studia.

Právě tato skutečnost, která Madonnu neskutečně rozlítila, však bude mít za následek něco, co fanoušky určitě potěší. Podle zatím neoficiálních zpráv by totiž singl neměl vyjít až v září, jak bylo původně plánováno, ale už v červenci a to jeho první půlce. Každopádně pokud by se tak opravdu stalo, byl by to první případ, kdy by internetové pirátství takovým způsobem zasáhlo do způsobu a načasování propagace hudby. A rozhodně to pro internet nevěstí nic dobrého.

Kompletní album, které by se mělo jmenovat stejně jako první singl, však pravděpodobně vyjde až na podzim. Připomeňmě, že producentské role se zhostili opět William Orbit a nově také francouzský hudebník Mirwais. Na jeho nedávném albu "Production" si s ním Madonna dokonce zapěla v písničce "Paradise (But Not For Me)".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY