Beamship pokřtí 'Velkého bratra' v Rock Café

06.03.2006 18:28 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Plakát - Beamship + NND a Disharmony
© facebook interpreta
Ve čtvrtek 9. března bude v rámci Strange Warm Up Live Electronic Show Rock Café patřit zcela atypicky elektronické industriální hudbě. Od 19 hodin se zde představí tři skupiny - pražští No Name Desire, ze Slovenska dorazí Disharmony a brněnská úderka Beamship, která v rámci svého vystoupení zároveň pokřtí i svůj debut "Big Brother". Po skončení koncertů bude po 22 hodině následovat aftershow párty, kterou ozvláštní DJské sety dvojice Maldorora a Doggieho. Lístky je možné zakoupit v běžných předprodejích nebo přímo v prodejně Neosféra.

No Name Desire jsou jasnými tahouny pražské ebm scény, kteří v současnosti pracují na následovníkovi desky "Wastelands". Na jejich webu si můžete vyslechnout tři skladby z chystané placky a na koncertě si můžete zkrátit čas, než bude album hotovo. Z Bratislavy dorazí projekt Disharmony, který bodoval i na kladenském festivalu Dark:Live:Fest. Můžete očekávat živé provedení jejich opusu "Collapse" a možná zazní i něco málo z chystané sbírky nevydaných věcí a remixů "xFrames". Posledními do party bude dnes již trio Beamship, které do Rock Café doveze zbrusu nový kotouček "Big Brother", který zde i s velkou slávou pokřtí.

Na závěr jen krátké shrnutí - kapely No Name Desire, Disharmony a Beamship můžete vidět živě v Rock Café 9. března, start akce je naplánován na 19. hodinu, takže přijďte včas.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY