Březnový Report má na obálce Placebo a jako přílohu DVD Michala Pavlíčka

03.03.2006 16:55 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 03/06 N
© facebook interpreta
Z obsahu:

PLACEBO
Život Briana (Molka) je pestrý: androgynní image, radosti i smutky rockové slávy a aktuálně i páté album Placebo. Pod heslem "sex, drogy, komplikace" nám spolu s kolegy Stevem a a Stefanem servíruje další příběhy z jejich postmoderního světa. REPORT servíruje podrobnou historii skupiny, zajímavosti a recenzi očekávaného alba "Meds".

P.O.D.
"Možná jsou završením námluv tvrdého rocku, hiphopu a reggae," věští Jan Petričko v obsáhlém článku k albu "Testify" téhle čtyřky ze San Diega. Prošli si peklem a obrátili se k Bohu, ale na agresivitě projevu neslevili ani o píď.

TEMPERAMENTO
Vítězové Coca-Cola PopStar vyrážejí do světa, aby se pochlubili debutem "Uno Momento". Proč nesnášejí filozofii, kdy z nich konečně budou profesionálové a jak vypadá text, ve kterém "všechno sedí jak sombrero na hlavě"? Odpovědi nabízí rozhovor Jana Mazury.

PSYCHEDELICKÝ ROCK
Významná část novodobých dějin, lemována Pink Floyd, Jefferson Airplane nebo Frankem Zappou si zaslouží bližší pohled. Zamlžená hudba v oparu barevných 60. let totiž zanechala stopy i na současných hvězdách. Nabízíme "expedici mimo realitu", kdy největší výzvou bylo poposunout hranice vnímání. Bonusem je žebříček "top psycho" alb všech dob.

JAMES BLUNT NA STÁŽI…
...tedy spíše na pódiu. Bývalý seržant britské armády odzbrojil celý svět písničkářskou kavalérií. O tom, jak uhranul i REPORT během koncertu v Berlíně, se můžete dočíst v rubrice Live.

ZELLEROVO UCHO
V civilu působí stejně pohodově jako v Pomeranči. Vlastimil Beránek se rozhodl jeho neochvějný klid narušit dávkou singlů z různých koutů hudebního spektra: Arctic Monkeys, Fru Fru, Eminem, Calexico, ba i Helena Zeťová.

Live: ZUCO 103, CLOU, DIE KRUPPS, SIMPLE PLAN, LAYO & BUSHWACKA!, COCOTTE MINUTE, ONE SELF PROJECT, ALMA
Rozhovory: kNOT PHOTOGENIC, TEMPERAMENTO, NI, GULO ČAR
Report: OBRAZ DORIANA GRAYE, LSD SYMPOZIUM v Basileji
Na Homoli: WOHNOUT o skejtu a prachách
Smrt si říká rock`n`roll: WILSON PICKETT
Bubák: JOHNNY CASH
Na cestách: CUBA LIBRE!
Recenze CD/VHS/DVD
Filmové premiéry + novinky
6 x SOUTĚŽ o nová CD, DVD nebo mobil
Hard core komiks Kurt Report č. 61
Kompletní hudební TV program
Přehled akcí, hot news, hi-fi novinky, technologie, adrenalin, fotoreporty, recenze PC her, drogová poradna, clubbing...
. PRINCE, PINK, RADIOHEAD, MY CHEMICAL ROMANCE, KONTRAFAKT, TŘI SESTRY, RICHARD ASHCROFT, JAMIE FOXX, DE LA SOUL, IVA FRÜHLINGOVÁ, KILLING JOKE, SWORDFISHTROMBONES...

DVD zdarma: MICHAL PAVLÍČEK: STORY 1982-2006
Historicky první sólové DVD M. Pavlíčka vychází u příležitosti jeho 50. narozenin. Shrnuje videoklipy Pražského výběru, Stromboli, Big Heads nebo B.S.P. až po aktuální tvorbu (muzikály "Excalibur" a "Obraz Doriana Graye"). Pavlíčkův portrét doplňují dva filmové dokumenty ("Rocker" a "Stromboli o Stromboli") a obsáhlá fotogalerie. Ukázky z DVD najdete na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY