Podívejte se na 'Put Your Record On' Corinne Bailey Rae

23.02.2006 12:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Corinne Bailey Rae - Put Your Record On
© facebook interpreta
Jak již bylo řečeno zde, britská BBC i letos vyhotovila seznam hudebních interpretů, kteří mají nejvíce šancí udělat v následujícím roce příslovečnou díru do světa. Na prvním místě ankety založené na odhadech hudebních publicistů, muzikantů a lidí z nahrávacího průmyslu se pro rok 2006 umístila šestadvacetiletá soulová zpěvačka Corinne Bailey Rae, kterou 6. března čeká debutové album.

To vše už se delší dobu dobře ví, stejně jako je známo, že čtrnáct dní předtím Rae vydá singl "Put Your Record On". Ani ten není žádným tajemstvím, ba naopak, několik týdnů je k poslechu na zpěvaččině webu, což každému nabízí možnost udělat si krom jiného vlastní názor na to, zda jsou přirovnání Rae k Billie Holiday oprávněná. Novinkou je však videoklip k písni.

Pokud jste se teprve dozvěděli, že nějaká Corinne Bailey Rae vůbec existuje, právě on je velmi dobrou příležitostí udělat si obrázek, co že je ta holka vlastně zač. Video "Put Your Record On" si můžete pustit jako Windows Media pro pomalé nebo rychlé připojení, či ve formátu Real Media pro pomalé nebo rychlé připojení.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY