Nana Zorin zahrají zdarma v Abatonu

31.01.2006 12:27 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nana Zorin N
© Nana Zorin
Únorové Free Mondays In Abaton zahájí v pondělí 6.února kapela, která je nominovaná na Hudební ceny Óčko za rok 2005 v kategorii Dance, Nana Zorin. Nechte rozhýbat své zimou ztuhlé končetiny partou, která skvěle předskakovala věhlasným Stereo MC's na jejich listopadovém koncertě v Praze. Mejdánek doplní patička DJs z formace BASETIX / INSIDE KRU Bica a Anus, dále DJka Elza a DJ Crabby (BASSYS sound system).

Nana Zorin se vrátila s plnou parádou do hudebního povědomí svým posledním albem, které tvoří páteř koncertů, disponuje nejen silnými melodiemi, ale i živočišnou atmosférou rockového koncertu a tanečního transu. Koncem prázdnin jste v "Poprasku" mohli vidět premiéru nového videoklip k písničce "Murder Song". Animovaný klip pochází z dílny studia Tobogang, kde vznikl v režii Radka Doskočila, jehož výtvarným návrhům vdechl život animátor Aleš Baumgartner.

Jedná se o první videoklip Nana Zorin k jejich aktuální desce "Do You Want To Live Forever?", která vyšla v loňském roce u vydavatelství Open Idea. Role hlavního vokalisty souboru se ujal nadaný multiinstrumentalista a skladatel Ego.L.Din, změn doznala i rytmika. Nana Zorin působí sevřeně a sehraně a dokáží strhnout publikum živelným výkonem, hypnotickou atmosférou i snadností, se kterou proplouvá mezi stylovými klišé.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY