James Blunt kuje železo živým CD a DVD

27.01.2006 09:03 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

James Blunt - Chasing Time: The Bedlam Session
© facebook interpreta
Jeden z největších popových objevů minulého roku James Blunt kuje železo, dokud je žhavé. Jeho konto, jež docela slušně nabobtnalo díky více než pěti milionům fanoušků, kteří si zakoupili jeho debut "Back To Bedlam", začne počínaje 13. únorem narůstat také o tantiémy za CD a DVD "Chasing Time - The Bedlam Session", obsahující záznam loňských koncertů v Irsku.

Zatímco CD obsahuje komorní, akustické podoby Bluntových písní, DVD je vzpomínkou na speciální vystoupení, jež James odehrál koncem roku pro stanici BBC. V bonusech objemnějšího z nosičů jsou všechna dosavadní videa k singlům z alba "Back To Bedlam", rozhovor s Jamesem a další exkluzivní materiál.

CD "Chasing Time - The Bedlam Session" obsahuje tyto písně: Wisemen, High, Cry, Goodbye My Lover, So Long, Jimmy, Sugar Coated, You're Beautiful, Billy, Fall At Your Feet, Tears And Rain, No Bravery, Where Is My Mind. Tracklist DVD vypadá takto: High, Billy, Wisemen, Goodbye My Lover, Tears And Rain, Out Of My Mind, So Long, Jimmy, You're Beautiful, Cry, Where Is My Mind?, No Bravery.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY