Damian Marley přizval na pomoc Nase

03.01.2006 16:53 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Damian Marley N
© facebook interpreta
Reggae zpěvák Damian "Jr. Gong" Marley vypouští další singl ze svého úspěšného alba "Welcome To Jamrock". K úspěchu "Road To Zion" má napomoci i hostující newyorský rapper Nas.

Syn slavného otce loni zažil veleúspěšnou sezónu, když se za oceánem obrovským hitem stala jeho skladba "Welcome To Jamrock". Stejnojmenné album se výborně prodávalo a po více než deseti letech se znovu objevilo jméno Marley v americkém žebříčku. "Road To Zion" je už čtvrtým singlem z desky, po "Jamrock" vyšly i "There For You" a "The Master Has Come Back". Skladba nového singlu je o temných stránkách života a Marley s Nasem k ní natočili videoklip ve vězení v Queens.

Držitel Grammy za nejlepší reggae album z roku 2002 momentálně pracuje na desce svého bratra Stephena, která by měla vyjít tento rok. Damian Marley se navíc objevil po boku svého otce v jedné skladbě výročního výběru "Africa Unite: The Singles Collection". Na album byl totiž zařazený i mash-up Damianova hitu "Welcome To Jamrock" a slavné "Get Up, Stand Up" Boba.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY