Depeche Mode ohlásili další singl

22.12.2005 14:16 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Depeche Mode N
© www.nrk.no
"Suffer Well" bude dalším singlem Depeche Mode z jejich aktuální desky "Playing The Angel". Bude mít pořadové číslo tři po již vydaných "Precious" a "A Pain That I'm Used To", který se v žebříčích objevil minulý týden. Skupina právě dokončila natáčení videoklipu, který vznikal pod režisérskou taktovkou fotografa Antona Corbijna.

Skladbu "Suffer Well" napsal zpěvák David Gahan a je prvním singlem Depeche Mode, pod kterým není podepsaný Martin Gore od roku 1981, kdy vyšlo "Just Can't Get Enough" od Vince Clarka. Zatím ještě není jasné, kdo bude dělat remixy, ale šeptá se něco o Alter Ego, německém electroclashovém projektu. Singl je naplánován na únor příštího roku.

Kapela také oznámila, že přijala pozvání na letní festivaly v Norsku (Quart Festival), Dublinu a Aténách. Také budou hlavní hvězdou prestižního amerického festivalu The Coachella. V červnu se také vrátí do střední Evropy na koncerty, mimo jiné vystoupí v Bratislavě, Budapešti, Varšavě. Nic se samozřejmě nemění na jejich lednovém pražském koncertě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY