Sugababes opouští jedna členka

22.12.2005 18:32 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Sugababes N
© zonnet.nl
Anglické popové hvězdy Sugababes opustila zakládající členka Mutya Buena. Informovala o tom na oficiální stránce kapely. Sugababes ale nebudou pokračovat ve dvou, jméno nové členky oznámí ještě do konce týdne.

"Moje rozhodnutí opustit kapelu je čistě osobního rázu," řekla Mutya a vysvětlila, že další setrvání v kapele by pro ni znamenalo přistoupit na spoustu kompromisů. O případné sólové dráze zatím nepadlo ani slovo. Zbylé dvě členky Sugababes přijaly zprávu bez emocí a oznámily, že budou i nadále pokračovat ve trojici. Náhradnice za Mutyau bude zpěvačka, kterou jim našel management. Sugababes už podobné personální zemětřesení zažily, to když skupinu v roce 2001 opustila zakládající členka Siobhan Donaghy. Nahradila ji Heidi Range, která ve skupině působí dodnes vedle poslední původní členky Keishy Buchanan.

Mutya se už neúčastnila propagace posledního singlu "Ugly", což tiskový mluvčí skupiny omlouval údajnou nemocí zpěvačky. Sugababes i s novou členkou se v dubnu příštího roku zúčastní turné s reformovanými Take That.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY