EXKLUZIVNĚ: Podívejte se na klip the.switch 'Akvárko'

14.12.2005 05:00 - Luboš Kreč | foto: facebook interpreta

the.switch - Akvárko N
© facebook interpreta
Jedna z těch originálnějších formací českého metalu, příbramští the.switch - vítězové loňského Jim Beam Music - se pomalu, ale jistě chystají na vydání nové desky. Nástupce výtečného alba "Beautiful" by se mohl na pultech obchodů a v lištách internetových shopů objevit v průběhu dubna, kapela se kvůli tomu v lednu zavře do studia. Ještě předtím ale budou mít fanoušci šanci si čtveřice užít i jinak.

Předně to je díky novému klipu, který skupina připravila. Video k emocoreové, řádně nabroušené písni "Akvárko" natočil Kráva, a to zcela zadarmo, jen z čirého nadšení. Nutno podotknout, že odvedl dobrou práci; i když poněkud ponurou, až drsnou. Aby toho nebylo málo, the.switch se rozhodli si své příznivce předcházet ještě jinou cestou - na jejich internetových stránkách si můžete zcela zdarma stáhnout desku "Beautiful".

Videoklip "Akvárko" si můžete v exkluzivní premiéře prohlédnout právě na stránkách musicserveru. Budete k tomu potřebovat dobré připojení na internet a hlavně dobrou náladu. Netradiční snímek si můžete prohlédnout zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY