Internet proti Madonně, Madonna proti internetu

05.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna
© facebook interpreta
Pokud si dobře vzpomínám, tak poslední "velký skandál" s pirátskými empétrojkami skladeb, které teprve měly vyjít, se odehrál několik měsíců před vydáním nového alba Oasis "Standing On The Shoulder Of Giants". Nyní je tu další a týká se Madonny..

Minulý týden se totiž na internetu (podle zdrojů prý na mnoha serverech i prostřednictvím Napsteru) objevily ukázky od půl minuty do téměř kompletní skladby její nové písničky "Music", která bude jejím prvním singlem z pravděpodobně stejnojmenného nového alba. Průser samozřejmě není v tom, že se "Music" dá stáhnout, s tím se umělci už téměř smířili, ale hlavně v tom, že písnička má vyjít až někdy v září nebo říjnu. Podle její firmy Warner Brothers musela být ukradena přímo ze studia, kde se na ní stále pracuje a tím pádem ještě není úplně dokončená. Warneři také pohrozili všem sereverům, které skladbu nabízejí ke stažení, že riskují žalobu..

Skladba možná také unikla na veřejnost při natáčení videoklipu k ní. Všichni ze štábu sice museli podepsat speciální smlouvu o mlčení, ale přesto ven pronikly informace, že se klip natáčel s takovým předstihem proto, aby natáčení nijak neovlivnilo Madonnino těhotenství. Připomeňme ještě, že své druhé dítě by Madonna měla porodit na přelomu září a října.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY