Nelly Furtado spolupracovala s Timbalandem

14.11.2005 16:03 - Pavel Novák | foto: facebook interpreta

Nelly Furtado N
© burninthespotlight.com
O novém albu zpěvačky Nelly Furtado už kolovalo mnoho zvěstí, nyní jsou na světě snad konečně oficiální informace. Třetí deska kanadské zpěvačky s portugalskými kořeny ponese název "Loose" a vyjít má na jaře příštího roku.

Zatímco dosud Nelly spolupracovala téměř výhradně s producentskou dvojicí Track & Field (Gerald Eaton, Brian West), producentem většiny písní na novém albu se stal hitmaker Timbaland. Na novém albu tedy můžeme očekávat určitý posun k r'n'b a hip hopu. O tom svědčí i další přizvaní hosté, mezi nimiž najdeme například Pharrella Williamse nebo Scotta Storche. Na druhou stranu se mezi známými jmény objevuje i Lester Mendez, který už několik let píše a produkuje se Shakirou a zde se podílel na španělsky zpívané "No Hay Igual", jež se ponese v rytmu reggaetonu. Dále si na desce zazpíval také Chris Martin z Coldplay, konkrétně ve skladbě "All Good Things Come To An End".

Prvním singlem a zároveň první ukázkou spolupráce Nelly a Timbalanda by se mohla stát píseň nazvaná "Promicsuous Girl". "Loose" bude zpěvaččino třetí album po "Folkloru" z roku 2003 a debutovém "Whoa, Nelly!" z roku 2000, z něhož pochází píseň "I'm Like A Bird", která Nelly vynesla i cenu Grammy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY