Kdo bude líbat nohy Madonně?

01.06.2000 08:14 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Zatímco Madonna se pravděpodobně v současné době nejvíce teší na druhé miminko, její fanoušci, ač určitě z i dítěte budou mít radost, se těší hlavně na její nové album.
Madonna
© facebook interpreta
Plánováno je na podzim a pravděpodobný název je stále "Music", i když vše se může změnit.

Jisté je však to, že první singl z následovníka "Ray of Light", který nastolil novou cestu kariéry této zpěvačky, bude právě skladba s názvem "Music". Do videoklipu byl angažován komik Ali G. a pro remix zase dvojice Groove Armada. Ti minulý rok a počátekem tohoto zachvátili taneční parkety svým hitem "I See You Baby", který podpořil i zdařilý remix Fatboye Slima. Členové kapely Tom Findlay a Andy Cato v současnosti tuto skladbu a své album "Vertigo" propagují ve Spojených státech a právě tam dostali za úkol remixovat Madonnin nový singl.

Měli na to tři dny a byli z této spolupráce opravdu nadšeni. Už originál je prý skvělý a vsadili by se, že z toho bude číslo jedna (což bych se vsadil taky, že, u Madonny...). Měli by se také setkat se samotnou Madonnou a z toho se jim prý úplně podlamují kolena. Andy Cato jejich budoucí shledání popsal takto: "...myslím, že skončíme otročením a plazením po podlaze a budeme jí líbat nohy, ale uvidíme...".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY