Kladenský Dark:Live:Fest bude patřit elektru

11.11.2005 16:05 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Dark:Live:Fest
© facebook interpreta
Dark:Live:Fest je dvoudenní festival elektronické hudby. Ke slyšení bude žánrový rozmach od electronic body music přes technoacid až k industriálním experimentům. Celá akce proběhne v kladenském klubu C19 18. a 19. listopadu. Každý večer bude začínat warm up dýdžejským setem se startem v 18 hodin, na které navážou koncerty skupin nejenom z domácí scény. Dark:Live:Fest pozval kapely ze zahraničí, vedle nichž vystoupí i projekty domácí stáje kladenského labelu Monopol Records. Lístky na festival je možné zakoupit i v prodejně Neosféra, která se specializuje na tyto hudební oblasti.

V pátečním koncertním bloku vystoupí Do Shaska, pražští No Name Desire, Tábor radosti, z Německa dorazí Architect a na závěr prvního večera tu bude belgický projekt Ah Cama-sotz. V sobotu se na scéně objeví Gaping Chasm ze Slovenska a po delší odmlce opět koncertně promluví duo Gregory. Tento večer bude též patřit brněnským Depressive Disorder, kteří i za hranicemi Česka sbírají kladné ohlasy na desku "Ultima Ratio". Vrcholy festivalu budou vystoupení německých Haujobb a Disharmony, kteří přijedou z Bratislavy. Program Dark:Live:Festu je nabitý a každý, kdo přijede, si určitě vybere tu svou oblíbenou odnož elektronické hudby.

Na závěr snad jen shrnutí, že Dark:Life:Fest se uskuteční ve dnech 18. a 19. listopadu v klubu C 19 na Kladně a bude to jedna z největších událostí undergroundové elektronické hudby letošního podzimu.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY