Elektronická alternativa spojí Prahu s Berlínem

07.11.2005 12:34 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Moimir Papalescu & The Nihilists N
© facebook interpreta
"Berlin Insane 3" je ojedinělým projektem, který již potřetí nabídne výběr avantgardních formací a interpretů nejen německé provenience. Nyní tuto kompilaci reprezentují taková jména, jako jsou třeba Marc Almond (Soft Cell), Rudi Moser (Einstürzende Neubauten), John Taylor (Punx Soundcheck), Crossover (Gigolo Records) a také české skupiny Moimir Papalescu & The Nihilists nebo Magnetik. Právě u příležitosti vydání této kompilace, kterou má na svědomí berlínský progresivní label Pale Music, se bude konat 18. listopadu v pražském Abatonu velký elektro rock'n'rollový mejdan.

Celou akci iniciovali Moimir Papalescu & The Nihilists ve spolupráci s D Smack U Promotion a Abaton Production. Zaštítěni vlastní značkou Manipulation Records si v rámci svého podzimního vystoupení pozvali speciální hosty z Berlína. Budou mezi nimi živá vystoupení Mignon, Warren Suicide a také DJ set projektu The Scandals, kterému vévodí šéf stáje Pale Music Steve Morell a jeho teamová partnerka Emma Eclectic.

Vše bude kromě vystoupení Nihilistů doplněno i koncerty skupiny Magnetik (vedlejší projekt Moimira Papalescu) a garážové party Secret 9 Beat. Z českých DJů se představí pánové Ixer, Diome a Vitamin. Mimo jiné bude možné shlédnout i premiérové promítnutí nového videoklipu Nihilistů s názvem "Hotroad Hank" režiséra Šimona Šafránka.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY