Nový Report vábí na Depeche Mode či DVD

03.11.2005 13:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 11/05 N
© facebook interpreta
Z obsahu:

DEPECHE MODE
"Na našich deskách je citlivě zakomponován i humor. Pravda, často o něm víme pouze my," přiznávají DM v obsáhlém rozhovoru, ve kterém se dozvíte vše o nové desce, o autorské rivalitě Gahana a Goreho nebo proč považují sami sebe za naprostý unikát. Nechybí zajímavosti z chystaného turné nebo přehled aktivit současných i bývalých členů.

KOMIKS ROCKS
Fenomén komiksu je s hudbou spjat víc, než se zdá. Kresleného zvěčnění se již dočkali mimo jiné Ozzy, Kiss, Alice Cooper, Ramones, Rolling Stones, Sting, ale i Kurt Cobain nebo Monkey Business. Historií hudebního komiksu se podrobně probírá Jindřich Göth.

TATA BOJS
Nanoéra pomalu končí a na trhu se objevují hned čtyři související "nanonosiče", dvě CD a dvě koncertní DVD. Zpětný pohled na poslední turné, sympatie či odpor k různým oceněním i to, proč "nové album bude antikoncepční", svěřili REPORTU Milan Cais, Mardoša a zvukový mág Dušan Neuwerth.

ROBERT RODRIGUEZ
Respektovaný režisér je trnem v oku všech důležitých producentů. Rád si dělá věci po svém, miluje ten nejčernější humor a kamarádí se s jistým Tarantinem. Nejen o pravidle, že "čím větší humbuk před uvedením filmu ztropí, tím lepší výsledek bývá," je jeho profil od Jana Těšitele.

ROBBIE V BERLÍNĚ
Dva týdny před oficiálním vydáním představil úřadující vládce popové říše šestou studiovou desku "Intensive Care" na speciálním koncertu v berlínském Velodromu. Máme pro vás podrobné zpravodajství.

DROGOVÁ PORADNA
"Jako streetworker jsem na ulici proto, abych narušil bariéry mezi světem závislých a těch, kteří jim odmítají pomoci." Pracovník střediska Drop in rozebírá své postřehy z ulice a nejpalčivější problémy této profese.

ČEŠI V NEW YORKU
Nefalšovaný nálet na NYC připomínalo řádění skupin Kryštof a Mig 21 na Czech Street Festivalu. Po koncertě na 83. ulici to obě skupiny rozparádily i v nedalekém přístavu, Macháčkova letka poté pokračovala ve spanilé jízdě směr Chicago a Washington...

UCHO JANA DOLANSKÉHO
Žádaný herec ("Sametoví vrazi", "Choking Hazard", "Bazén", "Perníková věž") a aktivní hudebník si našel chvilku, aby okomentoval aktuální nahrávky. Vlastimil Beránek si na něho přichystal pestrou směsici, ale Jana Dolanského "v muzice máloco urazí, snad jen dechovka a tvrdej metal."

live: MACEO PARKER, SOUTHPAW, VYPSANÁ FIXA, HUDEBNÍ VELETRH, KRUCIPÜSK, ROBBIE WILLIAMS, CZECH STREET FEST, SĹOBODNÁ EURÓPA...
Rozhovory: KRYŠTOF, NO NAME, LENKA DUSILOVÁ, PRAGO UNION, BENEDIKTA, PAVEL ANDĚL
Na Homoli: Firemní (i jiné) večírky WOHNOUT
Smrt si říká rock'n'roll: RICK JAMES
Recenze CD/VHS/DVD
Filmové premiéry + novinky
7 x soutěž o super ceny
Komiks Kurt Report č. 57
Hudební TV program
Jak to žije v Bretani
Přehled akcí, hot news, hi-fi novinky, fotoreporty, PC games, clubbing, adrenalin, technologie...
FRANZ FERDINAND, WALTARI, SEAN PAUL, JAMIE CULLUM, SIMPLE MINDS, PETER LIPA, GIPSY, THE RASMUS, NEW ORDER, AUDIOSLAVE...

DVD zdarma - "333 NOCÍ S ANDĚLEM"


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY