Ošlehaní Heyday se v listopadu poprvé objeví na pódiu

27.10.2005 17:15 - Lukáš Franz | foto: facebook interpreta

Heyday Flyer_Vagon
© facebook interpreta
Na jaře minulého roku se zformovala kapela Heyday. Čtveřice ošlehaných jmen. Jan Ponocný (Circus Praha, Miro Žbirka), Libor Mikoška (Narvan), Tomáš Brožek (Circus Praha, Miro Žbirka) a Václav Vávra (Anna K., Bluessession). Pokud se vám líbila hudba k zajímavému českému filmu "Vaterland - Lovecký deník", tak vězte, že ji měla na svědomí právě tahle kapela.

Během letošního května podepsala kapela smlouvu s vydavatelstvím EMI. Prvního června se na trhu objevil singl, který obsahoval tři verze skladby "Dance". Jednu z verzí si můžete stáhnout skrz oficiální stránky kapely tímto odkazem. Během července a sprna se intenzivně pracovalo na debutové desce. Probíhaly dokončovací práce a finální mix disku, to všechno ve studiu Stevea Walshe v New Yorku. Walsh je známý především díky spolupráci se skupinou Erasure.

Pracovní název desky zní "Interface" a na trhu by se měla objevit prý během zimy. Kvalitě materiálu, který deska ponese, se můžete podívat na zoubek 1. listopadu, pokud se vydáte do pražského klubu Vagon.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY