Těžkej Pokondr vydá v listopadu 'Safírového Jadela'

24.10.2005 16:15 - Pavel Novák | foto: facebook interpreta

Těžkej Pokondr N
© Ondřej Pýcha
České duo Těžkej Pokondr připravilo na polovinu listopadu své v pořadí už sedmé album. To navazuje na dosud poslední "Kuss", vydaný před dvěma lety, a ponese název "Safírový Jadel".

Jako vždy bude deska plná coververzí známých hitů. Mezi nimi nebudou chybět například "Sex Bomb" Toma Jonese, "Final Countdown" kapely Europe či snad nejznámější hit Jamese Browna "I Feel Good". Většinu textů opět napsal tradiční textař skupiny Lou Fanánek Hagen.

Na nové desce Těžkýho Pokondra najdete tyto hity: Bez plomb (Sex Bomb - Tom Jones), Čaje z Indie (Love Is In The Air - John Paul Young), Míň vody, víc řepy (Don't Worry, Be Happy - Bobby McFerrin), Žádnej kondom (Final Countdown - Europe), Na šichtu (I Feel Good - James Brown), Vem ven psisko (San Francisco - The Shadows), Nebydlíme v Iráku (You Sexy Thing - Hot Chocolade), Jak vy k my, tak my k vy (One For Me One For You - La Bionda), Veksláček (Let's All Chant - Michael Zager Band), Já jsem z Křivoklátu (I've Been Thinking About You - Londonbeat), To je ten den, kdy máme sílu (Is This The Way To Amarillo - Neil Secada), Tak trenky mi hoď (If You Can Give Me Love - Suzie Quatro), Všude stejnej nudnej kout (Sould I Stay Or Should I Go - The Clash).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY