Ozzy vydá coververze svých oblíbenců na zvláštním CD

22.10.2005 16:47 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Ozzy Osbourne N
© ananova.com
Před nějakým čtvrtstoletím by asi málokdo s vážnou tváří prohlásil, že Ozzy Osbourne, tehdy divoký leader metalistů Black Sabbath, ke stáru přezpívá písně Beatles, Rolling Stones či King Crimson. A přece se tak stalo. Ozzy přetvořil písně interpretů, jichž si nejvíce váží, a zařadil je na svoji letošní antologii "Prince Of Darkness". Pro ty, kdož kvůli těmto specialitkám nechtějí utrácet za čtyřdiskový box, je vydá v listopadu zvlášť na desce "Under Cover", která navíc obsahuje další čtyři coververze.

"Under Cover" bude mít také dualdiskovou verzi. DVD–strana této edice obsahuje půlhodinový dokument "Večeře s Ozzym a přáteli", videoklip k pilotnímu singlu "In My Life", mapující Ozzyho kariéru i soukromý život od prvních větších úspěchů v branži až po současnost, i vzpomínkové záběry, mezi nimiž nechybí Ozzyho pokusy zapálit bradku bubeníkovi Black Sabbath, Billu Wardovi, ani Osbourneovo setkání se skupinkou jeptišek na letišti.

"Under Cover" vyjde 21. listopadu. Na CD najdeme tyto písně: Rocky Mountain Way (Joe Walsh), In My Life (The Beatles), Mississippi Queen (Mountain), Go Now (The Moody Blues), Woman (John Lennon), 21st Century Schizoid Man (King Crimson), All The Young Dudes (Mott the Hoople), For What It's Worth (Buffalo Springfield), Good Times (Eric Burdon), Sunshine Of Your Love (Cream), Fire (Arthur Brown), Working Class Hero (John Lennon), Sympathy For The Devil (The Rolling Stones), Changes (Black Sabbath) - duet s dcerou Kelly.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY