LTJ Bukem opět rozparádí Prahu

05.10.2005 14:41 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

LTJ Bukem N
© www.goodlooking.org
V pátek 21. října proběhne v pražském Veletržním paláci hudební akce Live In Prague, na které se představí slavný DJ LTJ Bukem a MC Conrad. Dále vystoupí čeští DJové Babe LN, Koogi a Sweg.

Zakladatel DJingu? Talentovaný hudebník? Průkopnický producent? Šéf hudebního vydavatelství? Podnikatel v taneční hudbě? Nebo snad vizionář klubové scény? To vše je LTJ Bukem. Člověk, který dostal drum'n'bass z malého klubu, stojícího na londýnské Charing Cross Road, do nejznámějších klubů po celé zemi, ale i po celém světě. Ačkoliv by to jen nerad připustil, je LTJ Bukem živoucím ztělesněním post-acid housového tvůrčího a podnikatelského ducha.

Jen několik málo lidí o sobě může s jistotou tvrdit, že se ve své profesi opravdu našli, a ačkoliv to MC Conrad jen nerad přiznává, je jedním z nich. Už od svých začátků ovlivněných ravem a spoluprácí s LTJ Bukemem, přes speed až do dnešní doby je MC Conrad považován za vůdčí osobnost celosvětové drum'n'bassové scény. Své rapové texty, spojující myšlenky a pocity ze všech možných oblastí života, sám aranžuje tak, aby co nejlépe doplňovaly hudbu a vytvářely vazbu s publikem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY