Anastacia vydá největší hity a bude odpočívat

04.10.2005 14:33 - Pavel Novák | foto: facebook interpreta

Anastacia - Pieces Of A Dream
© facebook interpreta
Dalším, kdo letos na podzim nabídne výběr svých největších hitů, je možná trochu překvapivě Anastacia. Deska ponese název "Pieces Of A Dream", stejně jako titulní singl, který zpěvačka napsala s již osvědčeným producentem Glenem Ballardem a Davidem Hodgesem z Evanescence. Sedmnáctitracková kolekce se na pultech obchodů objeví 7. listopadu.

Album bude vydáno ve dvou verzích, standardní a deluxe. Deluxe verze bude obsahovat dvě CD, z nichž na jednom najdeme třináct remixů některých zpěvaččiných hitů. Samotný výběr bude kromě známých singlů obsahovat novinkové skladby "Pieces Of A Dream" a "In Your Eyes", chybět nebudou ani duety s Benem Moodym ("Everything Burns") a Erosem Ramazzottim ("I Belong To You"). Na závěr bude zařazen ještě desetiminutový megamix největších hitů.

Anastacia se na hudební výsluní dostala hned svým prvním singlem "I'm Outta Love" z roku 2000, pocházejícím z alba "Not That Kind", který týden kraloval evropskému singlovému žebříčku. Její druhá deska "Freak Of Nature" se dokonce stala jednou z nejprodávanějších v Evropě za rok 2002. Pravděpodobně největšího úspěchu se jí dostalo po vydání posledního alba "Anastacia", které obsahovalo známé singly "Left Outside Alone", "Sick And Tired", "Welcome To My Truth" a "Heavy On My Heart". Další desku plánuje Anastacia nejdřív na přelomu let 2006 a 2007. Do té doby chce hlavně odpočívat a nabírat síly.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY