Brandon Flowers promluvil o nové desce The Killers

02.10.2005 14:43 - Lukáš Franz | foto: facebook interpreta

The Killers N
© wma.com
Jejich debut "Hot Fuss" je jednou z nejlepších desek, které se během minulého roku objevily na pultech hudebních obchodů. The Killers namíchali skvělou indie-pop-rockovou nahrávku plnou hitovek. "Somebody Told Me", "Mr. Brightside", "All These That Things I've Done" - všechno skladby hodnocené palcem nahoru. Deska je z Las Vegas dostala až na pódium společně s megaslavnými U2 coby jejich předkapelu.

Před několika dny se frontman Brandon Flowers, o kterém část amerického posluchačstva říká něco v tom smyslu, že "he's an egomaniacal bitch", svěřil tisku s několika informacemi ohledně druhé desky. Dvanáct skladeb už je připraveno k nahrávání, mezi nimi i "pokračování" singlu "All These Things That I've Done" s názvem "Higher And Higher". V rozhovoru s americkým Rolling Stone se dostal k popisu nové "Where White Boys Dance": "Je to pop song, ale až ho uslyšíte, budete ho milovat. Všichni ho budou milovat."

Kapela má v plánu zamířit do studia začátkem příštího roku. Do té doby se musí prokousat seznamem potencionálních producentů. "Pokud se nám povede natočit odlišnou desku než 'Hot Fuss', myslím, že to budeme považovat za úspěch," uzavírá čerstvě ženatý Flowers.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY