Budou Backstreet Boys dělat country?

15.06.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Backstreet Boys
© SONICNET
Backstreet Boys jsou v poslední době trošku naštvaní. Jejich největší konkurenti z 'N Sync jim totiž vyfoukli několik rekordů včetně toho, že v prvním týdnu prodeje prodali v USA daleko více kusů svého "No Strings Attached" než oni svého "Millenium". Pomsta však bude sladká.

V to tedy alespoň Backstreet Boys doufají. V současnosti totiž pracují na novém albu, které je plánováno na září a hodlají s ním samozřejmě opět vystoupit na stupně vítězů, alespoň tedy v prodeji. Rozhodli se svého cíle dosáhnout ale poněkud jiným způsobem, než bychom od nich čekali. Hodlají totiž trošku opustit své uslzené balady a tanečněji orientované pecky (a la Britney a spol.) a na novince absorbovat vlivy z rocku, R&B, hip-hopu a dokonce i country! A aby dokázali, že nejsou jen hezké tvářičky, ale umí i hrát, představí se i jako hudebníci. Konkrétně Nick Carter si trošku zabubnuje a Kevin Richardson párkrát klepne do klapek klavíru. Další člen, Howie Doroughs právě píše nové skladby se slavným producentem i zpěvákem Babyfacem.

Další z Backstreets, A.J. McLean se zase věnuje charitativní a sólové hudební činnosti. Se svými vystoupeními pod pseudonymem Johnny No Name už totiž pro kampaň VH1 Save The Music vydělal už přes 150 tisíc dolarů. Do studia se za zbytkem kapely vydá 1. července. Uvidíme, co tedy Backstreet Boys stvoří tentokrát.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY