Živák Sepultury vyjde v listopadu, studiovka se opozdí

30.09.2005 14:12 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Sepultura N
© mclub.te.net.ua
Nejdříve mluvili o nové studiovce, později přislíbili bonusové DVD s koncertem a nyní opět mění plány. Řeč je o brazilsko-amerických trashmetalistech Sepultura, kteří o novém materiálu hovoří už přes rok. Jeho vydání posunuli na začátek příštího roku a coby útěchu pro nedočkavé fanoušky v listopadu vypustí živák "Live In São Paulo", který vyjde nejen na DVD, ale i na CD.

"Dante XXI", v pořadí už jedenáctá deska Sepultury, vzniká pod dohledem producenta Andreho Moraese, spolu s nímž dříve spolupracovali na několika soundtracích k brazilským filmům. Také "Dante XXI" chce kvartet pojmout jako soundtrack, přičemž coby stěžejní inspiraci označuje Alighieriho "Božskou komedii", jako hlavní obsah pak každodenní svět kolem sebe. Krom deseti písní na toto téma s největší pravděpodobností do tracklistu přidá také dvě coververze, "Screaming For Vengeance" kapely Judas Priest a "Scratching The Surface" Sick Of It All.

Tracklist 2CD "Live In São Paulo" bude následující: CD1 - Intro / Apes Of God, Slave New World, Propaganda, Attitude, Choke, Inner Self / Beneath The Remains, Escape To The Void, Mindwar, Troops Of Doom, Necromancer / CD2 - Sepulnation, Refuse / Resist, Territory, Black Steel In The Hour Of Chaos, Bullet The Blue Sky, Reza, Biotech Is Godzila, Arise / Dead Embryonic Cells, Come Back Alive, Roots Bloody Roots. DVD verze bude navíc obsahovat dokument, videoklipy a další bonusy.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY