Přítel Madonny zmlátil fanouška

20.05.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna
© facebook interpreta
Vypadá to, že zvěsti o tom, že Madonna a Guy Ritchie si už nemají co říci, nebyly pravdivé. Ritchie totiž byl ve čtvrtek večer uvězněn a to z důvodu, že se kvůli své přítelkyni popral.

Celý incident se odehrál před Madonniným londýnským domem, když se dvojice vracela odněkud z "tahu". Před její rezidencí samozřejmě postávalo několik fanoušků chtivých svou hvězdu alespoň na chvíli spatřit a to pravděpodobně Guye naštvalo takovým způsobem, že se na jednoho vrhl a začal do něj kopat a mlátit ho pěstmi. Špatný den to však nebyl jen pro tohoto dvacetiletého kluka, který naštěstí neutrpěl žádné vážnější zranění, aby musel být poté odvezen do nemocnice, ale i pro dalšího fanouška, který Madonnu, jež seděla v autě a celý výjev pozorovala, přes okýnko prosil, aby Ritchieho přesvědčila, aby toho nechal. Madonna se však prý jen smála a neudělala nic. Těžko zůstat něčím fanouškem, když vidíte, jak nezabrání tomu, když vám bijí kamaráda...

Samozřejmě težko říci, zda fanoušci neudělali něco, co pár opravdu naštvalo, vše je v šetření policie, která si po incidentu Ritchieho ihned odvezla na stanici. Možná už je pořádně dožralo, že nemají ani chvilku klid.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY