Vyšel letní Report s festivalovým CD

12.07.2005 08:21 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 07/05 N
© facebook interpreta
Z obsahu:

MONKEY BUSINESS
V titulním článku nabízíme to, co jinde nenajdete: Víte, o čem MB zpívají na nové desce? Protože se texty do bookletu nevešly, máme pro vás překlady - přímo od jejich dvorního textaře Vráti Šlapáka... Zajímá vás, jak se slunili a natáčeli klip v Chorvatsku - podívejte se na náš fotoreport s krvavým koncem... A to nejlepší nakonec: Legendární ilustrátor Kája Saudek nakreslil svůj vůbec první hudební komiks - o Monkey Business a pro REPORT.

TATTOO TRENDY
Hodláte své tělo zkrášlit nějakou malůvkou nebo ozdobou? Snad vám tedy přijde vhod obsáhlý materiál s tipy na nejlepší tetovací salóny. Podívejte se, jaké techniky a motivy jsou teď nejvíc in. Pozor, některé fotky jsou jen pro otrlé.

FOO FIGHTERS
Jejich nové album je považováno za nejpovedenější nářez tohoto léta. Dave Grohl si v rozhovoru postěžoval: "Pořád se mě ptají, kolik toho v archivech Nirvany ještě zbývá."

FAITHLESS
Klenot britské taneční hudby nedávno rekapituloval výběrem největších hitů. Při jejich komentování oživují Maxi Jazz a spol. vzpomínky na celou svou kariéru.

AMSTERDAM
Nejen diskutované coffee shopy, ale i spoustu dalších lákadel umí nabídnout město kol a kanálů. Máme pro vás sedm tipů, jak si parádně užít holandskou metropoli.

DROGY NA FESTIVALECH
Festivalová sezóna některé láká a jiné přímo vyzývá ke konzumaci drog všeho druhu. Jaké jsou ty nejzákeřnější a jak je přežít, radí Drop In.

JAN BUDAŘ
Jestlipak víte, že hlavní hrdina "Nudy v Brně" a "Mistrů" spřádá velké plány se svou kapelou? Co si myslí o SuperStars, Oasis, českém hip hopu nebo "Hvězdných válkách"? Dozvíte se v oblíbené rubrice Ucho.

live: NEW ORDER, GREEN DAY, MOBY, AVRIL LAVIGNE, NINE INCH NAILS, KABÁT, IRON MAIDEN, PAT METHENY, DURAN DURAN, PRAŽSKÝ VÝBĚR...
Rozhovory: GIPSY, MINDWAY
Smrt si říká rock'n'roll: VLADO ČECH
Bubák STEVEN SPIELBERG
Recenze CD/VHS/DVD
Filmové premiéry + novinky
6 x soutěž o super ceny
Komiks Kurt Report č. 54
Přehled všech festivalů
Hudební TV program
Přehled akcí, hot news, hi-fi novinky, fotoreporty, PC games, clubbing, adrenalin...
DEPECHE MODE, MISSY ELLIOTT, ALANIS MORISSETTE, KOLLERBAND, KORN, KELIS, COLDPLAY, RÖYKSOPP, WHITE STRIPES, PINK FLOYD, WOHNOUT, U2

Více na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY