Report s DVD Michala Pavlíčka vychází

01.06.2005 14:03 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 06/05 N
© facebook interpreta

COLDPLAY
V titulním článku Chris Martin líčí, jak problematicky vznikalo nové album, na které všichni netrpělivě čekali. Objasňuje tajuplný název "X&Y" a prozrazuje budoucí plány. Doplněno o přehled nejzářivějších momentů v kariéře Coldplay. Bude "X&Y" jejich poslední deskou?

GAY POP TOP
Sonda do života a kariéry nejznámějších homosexuálních umělců. Elton John, Freddie Mercury, Rob Halford, George Michael, Michael Stipe... Dočtete se o Bowieho "sexuálním chameleonství", o lesbických kapelách nebo které hity jsou mezi homosexuály nejpopulárnější.

PRODIGY
"Jacksona jsme nevykradli, hlavní motiv 'Thrilleru' nám poskytl jeho autor Rod Temperton," braní se Liam Howlett v rozhovoru s REPORTem a dodává: "Elektroniku je třeba oživit špínou a potem, jinak vznikne jen tupé disco." Doplněno o report z brněnského koncertu.

TATTOO CONVENTION
Zajímají vás nové trendy v tetování a piercingu? Mrkněte na fotoreportáž z nedávného Tattoo Convention, které vedle tattoo studií z celého světa navštívil také "Větřelec" H.R.Giger.

ALANIS MORISSETTE
Za kanadskou zpěvačkou REPORT zajel do Vídně, aby vám zprostředkoval jeden z posledních regulérních koncertů evropského turné. Pak totiž Alanis hodlá hrát akusticky. Nechybí ani recenze jejího nového DVD.

GEORGE CLINTON
Má patent na funk, dvacetičlennou kapelu, nepřehlédnutelnou image a na koncerty létá vesmírnou lodí. Na nic nehraje a zpívá falešně, přesto je už 30 let vzorem všech rapperů a mnohých rockových hvězd. Prostě Dr. Funkenstein.

CHARLIE ONE
Londýnská zpěvačka žijící v Praze si po vydání alba Ohm Square našla čas na zhodnocení aktuálních nahrávek v oblíbené rubrice "Ucho". Co si myslí o Coldplay, Monkey Business, Sunshine, Nine Inch Nails nebo Nicku Caveovi?

Rozhovory: GAIA MESIAH, TŘI SESTRY, DJ TRAFIK, KRUCIPUSK, KURTIZÁNY Z 25. AVENUE
live: MONKEY BUSINESS, MARK KNOPLER, WOHNOUT, SUNSHINE, EXPLOITED, INE KAFE...

Smrt si říká rock'n'roll: MARLENE DIETRICH
Recenze CD/VHS/DVD
Filmové premiéry + novinky
6 x soutěž o super ceny
Komiks Kurt Report č. 53
Přehled všech festivalů
Hudební TV program
report: Jak přežít víkend v Krakově
Přehled akcí, hot news, hi-fi novinky, fotoreporty, PC games, clubbing...
BILLY CORGAN, MOBY, PRAŽSKÝ VÝBĚR, OASIS, RAY, AUDIOSLAVE, KURT COBAIN, WHITE STRIPES, BLACK EYED PEAS, U2, FOO FIGHTERS, OHM SQUARE, RICHARD MULLER, UNDERWORLD…

Bonusovým materiálem tentokrát je DVD s unikátním dokumentem a záznamem 24 skladeb z televizního "Kloboučku" Michala Pavlíčka.

Více na www.ireport.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY