Novinka Limp Bizkit je na světě

05.05.2005 13:29 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Limp Bizkit - The Unquestionable Truth (Part 1)
© facebook interpreta
Očekávané novinkové album floridských nu-metalistů Limp Bizkit je od 3. května na pultech. Jmenuje se "The Unquestionable Truth (Part 1)" a obsahuje sedm písní. Zbytek dokončeného materiálu, "The Unquestionable Truth (Part 2)", by měl vyjít už za několik týdnů spolu s dlouho ohlašovaným DVD mapujícím celou kariéru kapely. V plánu je i "The Unquestionable Truth (Part 3)".

Nahrávání kapele zabralo zhruba rok. Producentem nahrávky je Ross Robinson (krom Limp Bizkit také např. Slipknot, Korn), kytary opět nahrál Wes Borland (poté, co LB v roce 2001 opustil, skupina bez jeho přispění vydala "Results May Vary"). Dle slov leadera Freda Dursta jde o nahrávku až nezdravě tvrdou, během jejíhož vzniku prý kapela přestávala vnímat okolní svět.

Není žádným tajemstvím, že novinka vznikala z části v Praze. Kapela zde pořídila vokály a také texty. Všechny písně "The Unquestionable Truth (Part 1)" se již dokonce objevily na internetu volně ke stažení, a tak pánům z Limp Bizkit nezbývá, než si s jeho pokračováním dát na čas.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY