Jedna noc, tři města, tři parties - to je Ultraviolet

04.05.2005 16:51 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Freestylers N
© facebook interpreta
V pátek 13. května vypukne ve třech největších městech v Česku ojedinělá akce Ultraviolet. Kluberům v Praze, Brně a Ostravě se dostane lákavé hudební menu složené z vybraných delikates s jedním společným jmenovatelem - Felix da Housecat.

PRAHA, PARTY Č. 1 - Vysoce respektovaní Freestylers, o kterých hudební publicisté říkají "Noví Prodigy, ale lepší!", vystoupí na Harfě, nejoblíbenějším jungleovém prostoru ve městě. Freestylers navíc přijedou poprvé živě v plném obsazení.

PARTY Č. 2 - Brno, Fléda, Krufty Kuts. Co dodat? Snad jen, že pokud to nevíte, tak breakbeatový Krufty Kuts byl několikrát zvolený Best DJ v cenách Breakspoll. Brňanům se rovněž dostane cti vidět jako první v republice skupinu Ohm Square s jejich novým albem "Love Classics" v koncertní podobě.

PARTY Č. 3 - Populární houseové duo Mutiny v české premiéře a s báječnou vokalistkou Amber Jolene navíc. Kde? Ostrava, klub Boomerang.

A co má se všemi parties společného zmiňovaný Felix da Housecat? Všechno. Set Felix da Housecata v roce 2001 na festivalu Open Air Field patřil mezi vrcholné hudební zážitky. Pokud něco podobného předvede v Praze na Harfě, odkud jeho set bude živě přenášen do Flédy a Boomerangu, bude to var!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY