Ringo Starr se v červnu vrátí s novinkou

30.04.2005 11:42 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Ringo Starr - Choose Love
© facebook interpreta
Bývalému Broukovi Ringo Starrovi 6. června vyjde nové album "Choose Love". K jeho nahrávání si přizval své přátele z branže, Chrissie Hynde z Pretenders, Roberta Randolpha z Family Band a Billyho Prestona.

Krom samotného Starra je pod deskou podepsána též skupina Roundheads, Starrův hudební projekt utvořený z producenta a multiinstrumentalisty Marka Hudsona, kytaristů Stevea Dudase a Garyho Burra a klávesisty i aranžera v jedné osobě Jimiho Coxe. "Pracovat s těmito chlapíky byla jednoduše radost," řekl Starr o Roundheads. "Můžete být sami sebou, mít jakoukoliv náladu a nikdo z kapely vám to nevyčítá. Známe se velmi dobře, jsme jako rodina."

Vydání desky chce Starr spojit s koncertním turné, jediné potvrzené vystoupení je však účast na letním koncertu Good Morning America, který se uskuteční 17. června v newyorském Bryant Parku. Tracklist "Choose Love" zní takto: Fading In, Fading Out, Give Me Back The Beat, Oh My Lord, Hard To Be True, Some People, Why Am I Always Wrong?, Don't Hang Up, Me and You, Satisfied, Choose Love, The Turnaround, Free Drinks.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY