Projekt Mastermind vydal reedici desky 'Power'

23.04.2005 15:22 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Mastermind N
© Tom Galle
Za tímto projektem se ukrývá Radim Čáp (alias Stork). O jeho elektrizující desce "Power" jsme již psali, k tomuto počinu se i váží singly "The End Of The Day" a "Alone". Rok 2005 bude pro Mastermind hodně nabitý nejenom kvůli chystanému novému materiálu. V reedici ze všeho nejdříve vyšlo "Power" u labelu Monopol Records, kde by mělo na podzim vyjít i nové album a remixová kolekce. Předtím ale Mastermind 21. května vystoupí v rámci festivalu Strangefest V. v Pelhřimově, na závěr roku jsou v jednání vystoupení v Německu pod záštitou Monopol Records.

Kromě produkování různých projektů a práce na Depressive Disorder Radim usilovně pracuje na následovníkovi "Power" - ten nese pracovní název "Ex". Mělo by se jednat o více technologickou nahrávku, v které bude možno slyšet i typickou tvář Mastermindu. Textově opět přispějí Jana Filová a Patrik Lev (alias Disorder) a brzkou ochutnávkou by měl být singl "No".

Po "Ex" přijde na řadu na remixech postavená kompilace "ExClussive", kde budou umístěny úpravy všech tří singlů, tedy "The End Of The Day", "Alone" a "No". Prozatím je však k mání reedice "Power" obohacená o instrumentální kompozici "Mind" a je k dispozici skrze web labelu Monopol Records.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY