Část 'čínské demokracie' Guns N' Roses unikla na internet

13.04.2005 12:51 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Axel Rose N
© members.aol.com
Těžko by se dalo spočítat, kolikrát už Axl Rose a jeho kumpáni z kapely Guns N' Roses slíbili album "Chinese Democracy". A tak už to asi někdo nevydržel a pochlubil se na internetu.

Na síť sítí totiž uniklo několik málo hudebních konzerv. První z nich v podobě skladby "I.R.S.", která se v předchozí verzi objevila loni ve vysílání americké stanice 102.7 WNEW. Skladba koluje po fanouškovských stránkách a zasvěcení ji popisují jako nahrávku poněkud odlišnou od tvorby starých dobrých Guns. V refrénu se zpívá: "Gonna Call The President, Gonna Call Myself A Private Eye, Gonna Need The I.R.S., Gonna Get The FBI".

Na netu by se měly dát najít i další dva tituly - "Madagascar" a "The Blues". Pravdou je, že novotou zrovna vonět nebudou, vždyť "Chinese Democracy" slibuje kapela už sedm let. Tentokrát se prý vydání přiblížilo doopravdy a spekuluje si o tracklistu. Měl by obsahovat tyto skladby: Chinese Democracy, This I Love, I.R.S., Thyme, Substitute, The General, Seven, Madagascar, Ides Of March, Catcher In The Rye, Leave Me Alone, The Blues, Closing In On You a There Was A Time (TWAT).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY