O remix skladby Ol' Dirty Bastarda se postarají fanoušci

06.04.2005 12:56 - Karel Veselý | foto: facebook interpreta

Ol Dirty Bastard N
© facebook interpreta
Fanoušci zesnulého rappera Ol' Dirty Bastarda se už brzy dočkají posmrtného alba "A Son Unique". Sami se na něm mohou podílet, stačí jen udělat nejlepší remix skladby "Dirty Dirty".

Na zatím nespecifikované stránce si lze stáhnout a cappella verzi skladby a hotový remix poslat zase zpět. Porota, ve které zasedne RZA, boss labelu, který desku vydá, Damon Dash a DJ Clark Kent, vybere nejlepší fanouškovský remix a zařadí ho na b-stranu prvního singlu desky. Kromě toho dostane vítěz i kolekci značkového oblečení nebo bot a předplatné časopisu Scratch. Originál skladby, kterou ODB nahrál s MC Rhymefest a producentem Markem Ronsonem, bude zdarma ke stažení, ale jen pro ty, kteří si desku koupí.

"A Son Unique" je ve stádiu dokončení, třetinu skladeb natočil loni v létě a na podzim s ODB jeho šéf z Wu Tang Clan The RZA, o zbytek beatů se postarali The Neptunes, Just Blaze nebo DJ Premier. Jako první ochutnávka byla vybrána skladba "Intoxicated", kde se objeví také Method Man, Raekwon a Macy Gray. Příští týden by měla vstoupit do rozhlasového éteru.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY