Bloodhound Gang v homosexuálním pornočasopisu

10.05.2000 00:10 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Bloodhound Gang
© SONICNET
Frontman Bloodhound Gang Jimmy Pop měl už dost označování své kapely za protihomosexuálně zaměřenou (důvodem budiž kromě některých textů například i scéna z videoklipu k "The Bad Touch", kde se obejvují dva homosexuálové v námořnickém oblečku a po přepadení kapelou se na kameru ukáží jejich ruce spojené pouty...) a rozhodl se trošku podráždit své spisovatelské střevo.

Napsal totiž dva články do britského (a podle jeho editora i hodně tvrdého) gay časopisu Homosex. První z článků je o tom, jak našel ve svém spermatu krev a v druhém uvažuje nad velikostí svého penisu a heterosexuálním análním styku. Vybral si opravdu zajímavá témata :). Pop tak chce dokázat, že proti homoseuálům nic nemají a že veškerá obvinění pramění z toho, že někteří lidé prostě nechápou jejich specifický humor. Což se, po pravdě řečeno, ani moc nedivím. Jejich humor je opravdu velmi specifický.

Ovšem Bloodhound Gang u několika článků neskončili. Zatímco Jimmy Pop pouze píše, basák kapely Evil Jared souhlasil s tím, že se pro časopis nechá nafotit, a odhodí nejen všechno oblečení, ale i zábrany. Zda při focení bude sám nebo s jinými pěknými kluky, už bohužel nevíme...


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY