Pohrobci Darrella Abbotta vydají dosud nevydané

30.03.2005 10:31 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Darrell
© www.vh1.com
Je tomu přes dva měsíce, co musicserver.cz informoval o chystaném dokončení roztočené desky skupiny Damageplan, která 8. prosince tragicky přišla o svého kytaristu Darrella Abbotta. Jak se nyní ukazuje, uctění Abbotovy památky nezůstane zdaleka u jednoho titulu. Krom Damageplan chystají dlouhohrající vzpomínky také členové Pantery, Darrellova prvního muzikantského působiště.

Damageplan krom slibované studiovky naplánovali také vydání DVD "Damagevision" a písní nezařazených na debut "New Found Power". Pantera s největší pravděpodobností pustí do prodeje "domácí" DVD, nevydané tracky natočené pro účely desek "Cowboys From Hell", "Vulgar Display Of Power", "Far Beyond Driven", "Great Southern Trendkill", "Reinventing The Steel" a pak také skladby, které spolu s Darrellem složila pro chystaný studiový projekt, jenž měl následovat kolekci "Reinventing The Steel".

Na webu Krank Amplification se v sekci věnované Abbottovi nedávno objevilo několik exkluzivních fotografií a videozáznamů s oplakávaným kytaristou. Najdete je zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY