Report s Krajčem na obálce je v trafikách

03.03.2005 14:31 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Report 03/05 N
© facebook interpreta
Z obsahu:

RICHARD KRAJČO
Autobiografie Richarda Krajča, psaná v únoru v Římě. Zpěvák Kryštof popisuje celou kariéru kapely a vzpomíná na své vlastní hudební a herecké začátky. Jeho "paměti" jsou doplněny o rozporuplné názory předních českých muzikantů na téma Krajčo a Kryštof.

PROMOTÉRSKÁ ŠMÉČKA
Švindly a podvody českých koncertních pořadatelů. Od podfuku s Public Enemy na Creamfields, přes koncert "komparsu" Groove Armady a nedávné šméčko se Stereo MC's, až třeba po kauzu Marilion z 80. let, kdy jeden vekslák obelstil takřka celý hudební národ...

SNOWBOARĎÁCI TOUR
Na turné nejžhavějšího českého fenoménu jsme nemohli chybět. Jak náctileté fanynky vyděsila namakaná muzika Die El.Eleffant!?, nabroušené skladby J.A.R., Monkey Business a Lenky Dusilové? A naopak: jak starším posluchačům zabrnkal na nervy Vojta Kotek? A co se dělo v zákulisí?

NEJSTUPIDNĚJŠÍ OBALY
Hrůzostrašný flashback ilustrující pokleslý socialistický vkus našich tehdejších popových hvězd. Sestavili jsme žebříček nejhorších obalů desek, nad kterými vstávají vlasy hrůzou a rozum zůstává stát. Tragikomická sonda do doby temna je "vyšperkována" vzpomínkou na největší břídily naší kultury.

VRAŽEDNÉ VTÍPKY JAZA COLEMANA
"Gross, Viktor Kožený. Musíte ty lidi trestat, posílat je do věznic. Zkorumpovaná OSA, Janeček, fuj! Proč se Havel pusinkuje s Bushem, proč pořád líbáte ty americký prdele?" káže frontman Killing Joke a skladatel symfonické hudby, který má přesto Čechy hodně rád a to nejen díky spolupráci s Čechomorem.

MOBY
"Představte si, jak moje skladby zpívá Céline Dion ve své show v Las Vegas. Mohla by u toho třeba jezdit na tygrovi," vtipkuje Moby, který právě vydal své snad nejpovedenější album. O své fascinaci životem v hotelových pokojích, ale i třeba o náboženskému fundamentalismu se rozpovídal na stránkách REPORTU.

JAK NEPŘIVÉZT U2
Hudební kauzou měsíce je neschopnost našich promotérů zorganizovat koncert irských polobohů, a tak za nimi musíme za hranice. Proč ztroskotala jednání o pražském koncertě a jak si můžeme absenci U2 vynahradit?

ŽIVOT S FLAŠKOU
V rámci Drogové poradny tentokrát MUDr. Jiří Presl z Drop In odpovídá na vaše nejpalčivější otázky související s alkoholismem. Jak vidno, "metla lidstva" dokáže nejvíc zamést s mládeží, a to tak, až se tají dech, takže bacha na ni!

Rozhovory: NEW ORDER, VEC, PETR FIALA, MARTIN ZBROŽEK, ANNA K, LIVING ROOM
live: R.E.M., ANETA LANGEROVÁ, MARKY RAMONE, UTKEJ SE V RAPU, ROCK FOR PEOPLE, MOIMIR PAPALESCU & THE NIHILISTS, ŠVIHADLO, AKROPOLIS LIVE MUSIC AWARDS
Smrt si říká rock'n'roll: CURTIS MAYFIELD
Bubák: SCOTT WEILAND
Recenze CD/VHS/DVD
Filmové premiéry + novinky
6 x soutěž o super ceny
Komiks Kurt Report č. 50
Přehled akcí, hot news, hi-fi novinky, fotoreporty, PC games, clubbing...
EINSTÜRZENDE NEUBAUTEN, LIMP BIZKIT, GRAMMY, GARBAGE, ELVIS, DAN BÁRTA, AUDIOSLAVE, ARAKAIN, SEAL, BRIT AWARDS, WOHNOUT, MIG 21, OZZY...

CD zdarma!
SOUDCZECH 07 - to nejlepší z r. 2004 + nevydané novinky

CHINASKI, MIG 21, KRYŠTOF, PRAŽSKÝ VÝBĚR, READY KIRKEN, CLOU, MOIMIR PAPALESCU & THE NIHILISTS, MONKEY BUSINESS, BRATŘI ORFFOVÉ, MADFINGER, ANNA K, UDG, VYPSANÁ FIXA, UMAKART, VILÉM ČOK.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY