New Order zazpívají japonsky

01.03.2005 08:30 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

New Order - Krafty
© facebook interpreta
Japonská edice novinkové desky New Order "Waiting For The Sirens' Call", která se v zemi vycházejícího slunce na pultech objeví 24. března (v Evropě 28., resp 29. března), bude obsahovat bonusovou skladbu v podobě japonsky zpívané verze aktuálního singlu "Krafty". Je to vůbec poprvé, co se New Order rozhodli pro nahrávku v jiném jazyce než angličtině.

Inspirací k tomuto počinu dle slov leadera kapely Bernarda Sumnera byla návštěva japonského festivalu Fuji Rock v roce 2001: "Tenkrát jsme si to tam hrozně užili, potkali se snad se všemi místními fanoušky a dočkali se od nich úžasných reakcí. Chtěl jsem pro ně proto udělat něco výjimečného, abych jim to oplatil. Doufám, že se tam brzy vrátíme." Sumner prostřednictvím tiskové zprávy Warner Music zároveň poděkoval kapele Asian Kung-Fu Generation, která k japonské verzi "Krafty" napsala text.

Zmíněný track se na japonské "Waiting For The Sirens' Call" bude nacházet také v dalších dvou podobách. Konkrétně půjde o remixy z dílny belgických elektroniků The Glimmers (někdejší Glimmer Twins) a Paula Epwortha (aka Phones a Echo Channel).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY