Vyhrajte 3 x CD MICHAELA BUBLÉHO It's Time / 6 x tričko PŘÍBĚHY OBYČEJNÉHO ŠÍLENSTVÍ / 2 x vstup na WAYNEA SHORTERA

20.02.2005 20:00 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Další týden plný soutěží je tu, přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete do své emailové schránky dostávat informace o tom, o co se bude na musicserveru soutěžit, zaregistrujte se zde. Na tomtéž místě se můžete z databáze i odhlásit.

Michael Bublé - It's Time
© facebook interpreta
První soutěž pro tento týden, pořádaná ve spolupráci s Warner Music, je o novinkovou desku "It's Time" Michaela Bublého. V pořadí druhý titul tohoto mladého zpěváka, který rád přetváří známé písně do jazzových podob, obsahuje covery skladeb Stevieho Wondera, Raye Charlese, The Beatles a mnoha dalších. V rádiích by už měl znít pilotní singl alba, Bublého vlastní píseň "Home".

Do kvízu o 3 x CD Michaela Bublého "It's Time" vstoupíte tady.
Příběhy obyčejného šílenství
© facebook interpreta
Druhá soutěž, která probíhá ve spolupráci s distribuční společností Bioscop, je o trička k novému filmu "Příběhy obyčejného šílenství" režiséra a scénáristy Petra Zelenky ("Samotáři", "Knoflíkáři", "Rok ďábla"). Příběh, který Zelenka natočil na základě vlastní divadelní hry, má být jakousi komediální love story o různých podobách lásky. Hlavní roli v něm ztvárnil trojnásobný držitel Českého lva Ivan Trojan, sekundovali mu například Karel Heřmánek, Jiří Bartoška či Zuzana Bydžovská.

Do kvízu o 6 x tričko "Příběhy obyčejného šílenství" vstoupíte tady.
Wayne Shorter Quartet - plakát
© facebook interpreta
Třetí soutěž pořádáme ve spolupráci se společnosti Boardshow. Je o dvě vstupenky na koncert významného jazzového saxofonisty Waynea Shortera, který 6. března vystoupí v pražském Kongresovém centru. Na pódium si k sobě vezme spoluhráče Briana Bladea (bicí), Johna Patitucciho (kontrabas) a Daniloa Pereze (piano), s nimiž koncertuje pod názvem Wayne Shorter Quartet.

Do kvízu o 2 x vstup na Waynea Shortera vstoupíte tady.
Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Poté, co absolvujete celý kvíz, vás vyzveme k zadání jména, emailu... a poté můžete jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně odpoví na nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, budeme mezi nimi výherce losovat.

Výherci soutěží z minulých tří týdnů:
CD Juliana Záhorovského vyhráli Karel Vrána z Libiny, Tereza Boukalová z Prahy, Ivana Suchá z Ostravy, Michal Novák z Prahy a Eva Gajdošová z Českých Budějovic. CD/DVD Erica Claptona vyhráli Eva Albrechtová z Jindřichova Hradce, Jitka Nekolová z Nezvěstic a Marek Trnák z Prahy. CD Erasure vyhráli Magda Kremserová z Oldřišova, Alena Stehlíková z Ostravy a Milan Janíček z Brna. CD "Snowboarďáci" vyhráli Robert Kabát z Pardubic, Ivo Šafus z Varnsdorfu, Milena Holátová z Prahy, Alžběta Balounová ze Sedlčan a Veronika Nesměráková z Prahy. Tričko + knížku k filmu "Letec" vyhráli Lukášová Lucie z Ostravy a Jiří Svoboda z Českých Budějovic, tričko Věra Bočková z Velké Bíteše, Tereza Báčová ze Svitav, Nina Barnášová z Mořkova a Martin Háša z Heřmaniček. CD "Ray" vyhráli Jakub Hruška z Mostu, Karolína Hanáková z Prahy a Petr Kalaš ze Strakonic. CD Vanilla Ninja vyhráli Tereza Veselá z Prahy, Darius Nenadál z Prahy, Klára Kaderková ze Svitav, Kamila Šimůnková z Veselí nad Moravou a Jana Doubková z Plzně. CD Black Eyed Peas vyhráli Miriam Malá z Hlinska, Martina Brechlerová z Turnova, Eva Pohanková z Třebíče, Roman Annenkov z Karlových Varů a Honza Rajas z Prahy. Po dvou vstupenkách na Gregorian vyhráli Miroslav Pospíšil ze Stříbra a Gabriela Reifová z Karlových Varů. CD singl Lordi vyhráli Alena Stehlíková z Ostravy, Pavel Bajer z Hostivic a Igor Hrankay z Třince. Všem výhercům gratulujeme, ceny jim přijdou poštou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY