Madonna opět bez chlapa?

02.05.2000 05:00 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

S Madonnou asi nebude příliš lehké žít. To, že muže ráda střídá, je známo a nyní to velmi pravděpodobně postihne i jejího současného přítele, britského režiséra Guye Ritchieho, i když vina není jen na ní.

Madonna
© facebook interpreta
S Ritchiem je už čtyři měsíce těhotná a doposud to vypadalo, že oba dva jsou spokojeni a štastni a dokonce se jeden čas mluvilo i o svatbě. Nyní je však všechno jinak a to z jednoduchého důvodu - Madonna se rozhodla zrušit své plány a přes veřejné vychvalování britských ostrovů v Británii nežít, ale vrátit se zpět za oceán a obě své děti (má už dcerku Lourdes ze vztahu se svým trenérem) vychovávat tam. Ritchie se do USA však stěhovat nechce a to i přesto, že mu tam byla nabídnuta práce. V současné době spolu více jak měsíc nebydlí a Madonna je v Los Angeles se svým přítelem a kolegou z filmu "The Next Best Thing" Rupertem Everettem, který jí nazpíval vokály na její současný hit "American Pie" ze stejného filmu. Rupert je ovšem homosexuál.

Škoda, ve chvíli, kdy to začalo vypadat, že se Madonna skutečně usadila, je zase všechno zpátky při starém. Pár sice ještě oficiálně neohlásil konec svého vztahu, ale je očekáván velmi brzy. Ale třeba se vše zase vrátí k normálu. Přejme jim to, vždyť je máj, lásky čas.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY