Obří broskev a další zahrají na pomoc dětem z Asie

11.02.2005 18:12 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Bengas N
© M. Kracíková
Studenti vysoké školy University Of New York In Prague zvou na benefiční koncert pořádaný ve spolupráci s nadací Save The Children. Koncert se koná ve čtvrtek 17. února v Rock Café v Praze. Účinkovat budou skupiny Bengas, Obří broskev a Línej Sobol. Veškerý výtěžek z koncertu bude věnován nadaci Save The Children, která jej použije na pomoc dětem z oblasti postižené přírodní katastrofou.

Koncert zahájí skupina Bengas založená v roce 2001 v Praze, která hraje romskou hudbu. Skupina spolupracuje s romskou folklórní taneční skupinou Perum a se slavnými Gypsy Kings. Skupina Obří broskev, která hraje indie-pop, vznikla v roce 1994. Línej Sobol je funková kapela, která vznikla v roce 1996. Pro ty, kdo budou chtít v Rock Café zůstat i po koncertě, bude DJ Lazypunk spolu se svým zvláštním hostem hrát r&b a hip hop.

Během prvního měsíce po katastrofě bylo obětem tsunami díky nadaci Save The Children doručeno více než 500 tun potravin, zdravotnického a dalšího záchranného materiálu. Letadla s humanitární pomocí dovážejí zásoby dětem a rodinám postiženým katastrofou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY