Žáha byla nucena přestěhovat web

08.02.2005 10:58 - Radek Antl | foto: facebook interpreta

Žáha N
© www.zaha.info
V dnešní době se peníze točí snad ve všem, o světové informační superdálnici to platí dvojnásob. Jednou z poměrně rentabilních aktivit jsou kšefty s doménami prvního řádu, které spekulantům přinášejí snadné peníze a zájemcům o dobrou prezentaci nepříjemné komplikace. Ty nedávno zakusila také pražská soulová formace Žáha, jíž byla její doména vyfouknuta přímo pod nosem.

"Stará adresa Zaha.cz je nenávratně v pr.....," píše skupina na nově umístěných webovkách, a nepokrytě tak dává najevo svoje rozhořčení. "Ztráta je to veliká, protože musíme opravit všechny odkazy, vyhledávače, tiskoviny a je to trochu komplikace pro nově příchozí, protože 'cz' napadne každýho, 'info' nikoho," vysvětluje dále Žáha s tím, že výměnu adresy Zaha.cz za Zaha.info nechce detailněji rozmazávat.

Žáha před Vánocemi vyhověla části svých fanoušků, kteří již několik let lační po živé nahrávce, a sice způsobem poměrně netradičním. Nasnímala totiž část koncertu v pražském Lucerna Music Baru a záznam pak nechala upravit a vylisovat přímo na místě takovou rychlostí, že si každý návštěvník, který setrval do konce vystoupení, domů mohl tuto nahrávku odnést v konečné podobě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY